Dag 1 - Me, myself and I.

Idag ska inlägget handla om mig, ett oerhört intressant ämne ;) - not.

Jag är absolut helt genomkass på att skriva om mig själv, men på detta sätt presenterar FB mig;
"Bor i London, United Kingdom Gift med Mimmi Hall Från Södertälje, SwedenFödd den den 27 mars"
Och den beskrivningen är ju ganska sann, förutom att jag faktiskt inte är gift med Mimmi, även fast hon nästan är som min fruga, min andra halva.

Jag föddes en solig vårdag, den 27 mars 1990 i den lilla hålan Enhörna, som ligger någon mil utanför Södertälje. Där växte jag under mina första åtta år upp tillsammans med min familj. Det sista året hade vi även lite tillökning i familjen, i form av en kanin vid namn Mulle, och anledningen till att jag döpte honom till det var att det faktiskt var en ganska fet kanin.

Vi flyttade senare in till Södertälje, jag bytte skola och åren rullade på, bytte i högstadiet skola igen. I gymasiet gick jag Igelstaviken, omvårdnadsprogrammet med SPA inriktning, och jag saknar skolan ofta för vi hade satans kul.

Jag skulle beskriva mig själv som en ganska glad och envis person - personer runt om mig håller nog inte med om ganska envis utan väldigt envis, men det kan jag inte tänka mig att jag är haha. Och envisheten är kanske både på gott och ont, jag lägger mig ytterst sällan i en diskussion, även om det händer när jag inser att jag kanske inte har helt rätt. Men när det kommer på att klara något, så ger jag sällan upp fören jag har klarat det.

Jag älskar att umgås med mina nära och kära och att resa, och hade jag haft ekonomin hade jag åkt jorden runt, vi får dock se hur det blir med den saken. Istället så bestämde jag mig för att flytta till London, där jag bor nu och arbetar som au pair. Jobbet har både sina bra och dåliga sidor, det är kanske inte jättekul att stryka, men det är ganska kul att bara umgås med barn.

Det var en ganska kort presentation om mig.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Haha! Du ger dig ALDRIG! Puss

2010-12-07 @ 12:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0