Dag 5 - Mina andra tredjedelar.

Mina syskon.

Jag har två systrar, och skulle jag säga att vi altid har kommit överens, så skulle jag ljuga. Min storasyster är 27 (alltså sju år äldre an mig) och min lillasyster är 18. När jag var liten så ville jag vara som min syster, jag minns när hon köpte ett par beiga skejtarskor (dem var faktiskt råfula), och jag skulle vara precis som henne och krävde att få ett par svarta. Det blev en himla diskussion hemma om att hon inte ville att jag skulle ha likadana skor, haha! Sådär i efterhand förstår jag vilken pain jag var, för jag vet hur fruktansvärt jävla sur jag blev när Ida gick i högstadiet och alla mina kläder typ var borta när jag skulle ha dem för hon snodde dem, eller när mycket köptes likadant fast i en annan färg.

Ida och jag har iallafall för det mesta varit väldigt duktiga på att komma överens, och vi lekta snällt när vi var små (ja, jag vill minnas det så iallafall). Och Linda och jag har väl inte heller bråkat allt för mycket med varandra. Jag tror det är för att personlighetsmässigt är jag ganska olik både Ida och Linda, medan dem två är nästan precis likadana (vi hade några år hemma med mycket tjaffs mellan Ida och Linda haha).

Nu iallafall, har jag väldigt bra kontakt med Linda, och när jag är hemma bor hon typ 3 minuters bilväg från oss. Ida är min bästa vän, hon vet allt om mig och finns alltid där.

Jag älskar mina fina systrar (trots att det fortfarande händer att jag känner för att strypa er ;) ).







Kommentarer
Postat av: Linda

Tack hjärtat <3 Dock ser jag ut som ett feliz mongolo på bilden, men det bjuder jag på ;)

2010-12-11 @ 11:07:01
Postat av: ida

yaay. :D

haha tack för fula bilden också <3<3

2010-12-11 @ 22:59:53
URL: http://farbeyondthevalley.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0