Återigen en ursäkt.

Jag sitter här återigen med en bortförklaring till den usla uppdateringen. Det är dock en väldigt bra bortförklaring. Familjen jag bor hos hade köpt en ny data och skulle ja, fixa igång den. Det blev dock lite för mycket pillande på allting, så internetuppkopplingen slutade fungera, GREAT - not.

Lat som jag är orkade jag inte ta mig till ett internetcafé, jag gillar att ligga i sängen och slösurfa. För egentligen gör jag inget speciellt, jag bara kollar runt.

Har under veckan inte gjort allt för mycket roliga saker, men jag var på bio i tisdags med Leona, det blir mycket bio här, för på tisdagar kostar bion 3,5 pund och på onsdagar är det två för en om man har Orange. (Vilket jag inte har tänkte jag skriva, men det har jag, jag använder det bara inte. Men jag har ju SIM-kortet vilket gör att jag kan utnyttja erbjudandet ;) Vi såg i vilket fall som hellt The Town, och jag tyckte den var bra. Hade lite svårt att förstå ibland, jag tyckte ljudet i biosalongen var för lågt, ja, det kan även vara så att jag har dålig hörsel...

Igår sov jag återigen hos Leona, trevligt. Jag är dock trött på att lämna ifrån mig mitt rum, BLÄ! Besökte Sophie i Clapham idag, hon bor i ett helt underbart vackert hus.

Ikväll händer inget speciellt, jag är trött och det regnar så jag skulle se ut som en blöt hund om jag gick ut. Inte trevligt, alls. Så regnet får mig att stanna inne idag. Det håller nog dock inte i längden när man bor i London. Jag måste införskaffa mig ett paraply, ett svart och en regnjacka, med luva. Kanske ett par gummistövlar också?!? Haha. Men jag klagar inte på en lugn innekväll idag, för jag har Marabou cokladkakOR, Singoalla kex och grillchips. Tror inte jag lyckas proppa i mig allt själv men.. värt ett försök?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0