the Monument

Igår var det som sagt en au pair träff. Vi möttes vid the Monument, som är en ca 62 meter hög byggnad och man går upp tll toppen via en 311 trappsteg lång spiraltrappa. Det såg jävligt enkelt ut i början, men det tog emot i benen på slutet haha. Så, man kanske ska börja gå dit varje vecka som ett alternativ till att gå på gym? Blir ju lite billigare ;) Haha. Personalen berättade faktiskt att vissa kommer dit någon/några gånger i veckan för att gå upp och ner som träning. Haha.

   - försökte få en bra bild på trapporna, men icke. någonstans långt uppe vid en lilla röda pricken slutar trapporna, och då kan jag ju tillägga att jag hade gått ner en bit när fotot togs.

Fick även ett fint bevis på att jag faktiskt gick upp och ner för trapporna.



Fortsatte rundvandingen i staden och kom till någon form av matmarknad där dem har spelat in delar av Bridget Jones-filmerna (som jag för övrigt inte har sett) och det var proppat med folk.


Gick sedan till något museum, men där lämnade jag och Leona gruppen. Fortsatte vandra runt själva och gick och kollade, tog sedan tunnelbanan till Edgware Road, för att gå till den svenska butiken och vi handlade beasås, och grillchips, MUMS!

Åkte hem till Leona och lagade mat. Kladdkakan blev underbart god! Somnade dock under filmen, mår/mådde inte alls bra.

Vaknade imorse, fortfarande förkyld och febrig. Gick upp och Leona stekte pannkakor till frukost (jag hjälpte till lite ;))
 - Grädde, jordgubbssylt och sedan jordgubbar på. SÅÅÅ gott.

Åkte efter frukosten till Westfield och shoppade, in till Hammersmith och åt och shoppade lite till och sedan hem för att lägga sig i sängen och vila. Och ja, ungefär så såg min helg ut, en lugn sådan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0