dålig uppdatering? jag?!?

Fick lite klagomål om dålig uppdatering, och det kan jag väl kanske, KANSKE hålla med om. Jag har hittat kamerasladden nu iaf, faktiskt för bara en timme sen typ. Men under tiden som jag har letat efter kamerasladden, har jag lyckats slarva bort kameran, bra där!

Har ingen lust att skriva inlägg om saker som hänt för länge sen, så vad jag har pysslat med dem senaste veckorna förblir min hemlighet - lugna, så jävla speciellt kul har mitt liv inte varit, haha.

Idag har jag i alla fall varit lite vuxen av mig och besökt ett art gallery, Saatchi. När jag berättade det för familjen jag bor hos klappade dem händerna, för sånt händer ju bara inte. Och där borde jag köra en helomvändning "men det var ganska kul", men jag ska inte ljuga, för det är inte min grej. Jag tyckte inte att det är kul att kolla på, men jag gillade sällskapet, så det var lugnt.

Senare drog jag med Johanna på en au pair träff, kul kul! Stressade hem till Sanna efter det då tjejerna fixade sig iordning för utgång, och jag vände hem till min säng. Har varit sjuk ett tag nu, så kände kanske inte att festa var bästa grejen att göra innan en jobbdag.

Imorgon fortsätts det på kategorierna, jag lyckades ju inte hålla en månad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0